Валя
Аз чаках те дълго, но ти не разбра
за моята обич и мойта сълза;
замина далече нейде от тук,
остави ми снимка и каза до тук.
Защо се страхуваш, когато си с мен?
Животът в опасност ли е в този момент?
Аз имам приятели много добри,
готови на всичко и за тебе дори.
Недей се страхува, когато си с мен,
обичам те силно във този момент,
знай, че ще пазя нашта любов,
готов съм на всичко моя любов!
© Виктор Все права защищены