28.11.2007 г., 16:47 ч.

Валя 

  Поезия » Любовна
512 0 2

Валя

 

Аз чаках те дълго, но ти не разбра

за моята обич и мойта сълза;

замина далече нейде от тук,

остави ми снимка и каза до тук.

 

Защо се страхуваш, когато си с мен?

Животът в опасност ли е в този момент?

Аз имам приятели много добри,

готови на всичко и за тебе дори.

 

Недей се страхува, когато си с мен,

обичам те силно във този момент,

знай, че ще пазя нашта любов,

готов съм на всичко моя любов!

 

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??