17 февр. 2008 г., 18:50

вампир 

  Поэзия » Любовная
709 1 3

Ти си вампир, не човек.

Изпиваш кръвта ми, до последна капка я изпиваш,

без въздух ме оставяш.

Измъчваш ме така жестоко.

Караш ме да треперя и когато мръкне,

все тебе да чакам.

Не мога да спра, искам в мене да се впиеш,

когато нощта плахо погледне през моя прозорец,

виждам пак твоите очи жадно да ме изпиват.

Твойта сянка гони моите дни, а устните ти вкусни

пак искам в моите да се впият.

© Софийската Софиянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това вече ми е любимо.Немероятно,загадъчно написано...Поздрави!!!
  • Хареса ми!Поздрав!
  • "Твойта сянка гони моите дни, а устните ти вкусни

    пак искам в моите да се впият."

    Оргинално...Поздрав!!!
Предложения
: ??:??