Аз искам в тебе зъби да впия,
да пия, от сладкия грях на нощта,
страстта да прелива в нервните жили,
да бъда за тебе и болка, и страст.
Да чувствам плътта да трепери под мене,
да имам във себе си любовния гняв,
да чуя гласът ти как тихичко стене,
да забравя, че ти си най-страшният грях.
© Калоян Димитров Все права защищены