21.03.2017 г., 23:41 ч.

Вампир 

  Поезия
625 2 1

Аз искам в тебе зъби да впия,

да пия, от сладкия грях на нощта,

страстта да прелива в нервните жили,

да бъда за тебе и болка, и страст.
   

Да чувствам плътта да трепери под мене,

да имам във себе си любовния гняв,

да чуя гласът ти как тихичко стене,

да забравя, че ти си най-страшният грях.

© Калоян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??