22 июл. 2009 г., 17:52

Варна 

  Поэзия » Пейзажная
635 0 5

 

                                      И зиме, и лете Тя пак е красива,

                                      слънчево усмихната, лъчезарна.

                                      Морето с небето в обич се сливат

                                      в нежно-загадъчната моя Варна.

 

                                                          Поздрав за всички "откровенци" от мен и Варна!

© Дора Ефтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??