22.07.2009 г., 17:52 ч.

Варна 

  Поезия » Пейзажна
623 0 5

 

                                      И зиме, и лете Тя пак е красива,

                                      слънчево усмихната, лъчезарна.

                                      Морето с небето в обич се сливат

                                      в нежно-загадъчната моя Варна.

 

                                                          Поздрав за всички "откровенци" от мен и Варна!

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??