Липсваш ми, сега и завинаги…
Утре, днес… а може би и вчера…
Търся те… в спомени…
А ти криеш се… бягаш… и се връщаш…
Обичам те, за миг или вечност…
Това не е важно сега…
Повтарям го, с капка нежност…
Ти оставаш моята най-желана мечта!
Целувам те, теб или твоята снимка…
Няма значение това…
Паднах завинаги в твоята примка,
стана звездата на моята съдба!
Прегръщам те, теб или играчката стара...
Пак ще ме усетиш, аз зная…
И ще бродиш в тъмното, потънал в наслада,
ще повтаряш: “Аз те желая…”
Искам те... днес, в утрешния ден…
Вчера… След месец… Година дори…
Хайде, бъди с мен…
Обичай ме… да бъдем заедно завинаги…
© Усмивка Все права защищены