13.03.2008 г., 21:02 ч.

Вчера, утре... Днес! 

  Поезия
1237 0 5
"И днес беше минало, и вчера бе настояще...
От теб зависи дали утре ще е СЕГА!!!





Липсваш ми, сега и завинаги…

Утре, днес… а може би и вчера…

Търся те… в спомени…

А ти криеш се… бягаш… и се връщаш…

 

 

Обичам те, за миг или вечност…

Това не е важно сега…

Повтарям го, с капка нежност…

Ти оставаш моята най-желана мечта!

 

 

Целувам те, теб или твоята снимка…

Няма значение това…

Паднах завинаги в твоята примка,

стана звездата на моята съдба!

 

 

Прегръщам те, теб или играчката стара...

Пак ще ме усетиш, аз зная…

И ще бродиш в тъмното, потънал в наслада,

ще повтаряш: “Аз те желая…”

 

 

Искам те... днес, в утрешния ден…

Вчера… След месец… Година дори…

Хайде, бъди с мен…

Обичай ме… да бъдем заедно завинаги…

 

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??