Мое копие бяло. Моя дръзка мечта.
Мое светло начало. Мой си дъх - суета.
Моя крепка надежда. Звън камбанен е тя.
Към мира все поглежда. Ще обгърне света.
Стих мой още неписан. Неподписан с кръвта.
И роман неорисан, скрит дълбоко в дланта.
Продължение Мое и борба с' съвестта.
Имай бъдеще свое. Превземи дързостта.
Аз на теб посвещавам свойте нежни черти.
Имаш право на избор. На вземи ме чети.
Напиши продължение, но на своя живот.
И черпи вдъхновение. Не надявай хомот.
Пей, играй и танцувай. Подарих ти луна.
Под звездите пирувай, но върни ми света.
Не обиждай простора. Даже с вятъра тичай.
Срещай стойностни хора и безмерно обичай!!!
© Мария Янчева Все права защищены