26 nov 2017, 21:12

Вдъхновение 

  Poesía » Filosófica
332 2 4

Мое копие бяло. Моя дръзка мечта.

Мое светло начало. Мой си дъх - суета.

Моя крепка надежда. Звън камбанен е тя.

Към мира все поглежда. Ще обгърне света.

Стих мой още неписан. Неподписан с кръвта.

И роман неорисан, скрит дълбоко в дланта.

Продължение Мое и борба с' съвестта.

Имай бъдеще свое. Превземи дързостта.

Аз на теб посвещавам свойте нежни черти.

Имаш право на избор. На вземи ме чети.

Напиши продължение, но на своя живот.

И черпи вдъхновение. Не надявай хомот.

Пей, играй и танцувай. Подарих ти луна.

Под звездите пирувай, но върни ми света.

Не обиждай простора. Даже с вятъра тичай.

Срещай стойностни хора и безмерно обичай!!!

 

© Мария Янчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??