23 авг. 2009 г., 16:42

Вече живея 

  Поэзия » Философская
591 0 6

 

 

 

Сълза изтри тъгата от душата,

изчезна болката, лицето засия!

Огря живота ми ефирна светлината,

сърцето мое отново замечта!

 

И виждам - чудо пред прага ми застана,

аз му отварям пътната врата!

И с нежност блага да влезе го приканям,

а то ме учи - какво е свобода!

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??