Вече ми липсваш, а още дори не съм тръгнал,
липсваше ми днес, липсваш ми сега,
липсваше ми докато се разхождах и валеше сняг,
липсва ми твоята топла прегръдка,
липсват ми дългите разговори с теб,
липсва ми че няма да те видя скоро,
липсваш ми и нищо не ми дава утеха,
искам да знаеш, че си най-прекрасният човек,
липсваш ми, ти си най-скъпият ми приятел,
липсваш ми и не знам дали да си тръгвам…
© Лъв Все права защищены