Dec 18, 2021, 11:55 AM

Вече ми липсваш 

  Poetry » Love
357 0 0

Вече ми липсваш, а още дори не съм тръгнал,

липсваше ми днес, липсваш ми сега,

липсваше ми докато се разхождах и валеше сняг,

липсва ми твоята топла прегръдка,

липсват ми дългите разговори с теб,

липсва ми че няма да те видя скоро,

липсваш ми и нищо не ми дава утеха,

искам да знаеш, че си най-прекрасният човек,

липсваш ми, ти си най-скъпият ми приятел,

липсваш ми и не знам дали да си тръгвам…

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??