7 дек. 2004 г., 02:12

Вече не боли 

  Поэзия
1058 0 1

Това, което искам аз,

не можеш ти да ми дадеш.

Защото чакам във захлас

ти времето за нас да спреш.

 

Но тъй получи се, че ти

май друга чакаш в този час,

затуй аз моля ти се забрави,

че има нещо между нас.

 

И тръгвам пак по пътя бял,

по лунната пътека.

И спомен в мен угасва вял,

изгубва се в нощта полека.

© лунна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??