9 окт. 2009 г., 02:23

Вече знаеш какво е… 

  Поэзия » Любовная
731 0 2

 

Значи знаеш какво е да усещаш

в сърцето самота.

Знаеш какво е да обичаш,

но любовта…

да не е споделена тя.

Знаеш - и какво от това…

в сърцето ми остава празнота.

Не ме боли повече,

но и болката не отминава -

нито дори малко,

нито пък усещам лекота.

 

Сърцето ти е вече заето, това го разбрах,

затова и трябва да се откажа от моята мечта -

мечта за момчето, което обича безумно

и прави всичко за любовта,

момчето, в което се влюбих лудо

и сама попаднах в една лъжа.

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??