2 сент. 2008 г., 11:12

Вечер, в тъмното... 

  Поэзия
839 0 5

Вечер в тъмното...

във лампите...

в онази мръсна светлина,

разсеяна...

стенат тихо

нечии ридания

и надеждата от блясъка

отнемат.

 

Вечер в тъмното...

по разни улици...

под лампите,

от светлина ужулени...

спят тихо

нечии управници,

а някои приказки

разказват...

 

Вечер в тъмното...

във празното...

там, където спират хората...

да са хора...

бездомни кучета

гасят пожарите,

приютили се от страх

във лампите...

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??