Като Вечерница в тъмата
изгрява любовта.
Сред хиляди звезди,
най-ярко тя блести.
И следваме я неусетно.
И следваме я безвъзвратно през нощта,
ала на сутринта като Зорница се
стопява неусетно...
и пак започваме деня.
И пак я търсим отначало.
Денят се слива със нощта.
Вечерницата със Зората.
Във търсене не сме разбрали даже,
че любовта е във сърцата,
че всъщност, любовта ни е душата!
© Снежана Терзиева Все права защищены
отразена от звездите . . .
Без нея трудно се преживява и оцелява . . .
Лека вечер, Мила !
Благодаря ти за оценката.