15 июн. 2008 г., 14:23

Вечна болка 

  Поэзия
530 0 1
Със стрела пронизан бях в сърцето,
със надежда гледах към небето.
Моята любима ме остави сам
как ще живея от тук нататък, не знам.
Всичко беше розово за мен,
но когато тя ме изостави от мрака бях пленен.
Нищо няма смисъл вече,
когато ти си надалече.
А когато бе до мен,
се намирах в рая нощ и ден.
Млад съм още, но уви,
ти сърцето ми за вечни времена разби.
Вечна болка ще изпитвам
и се надявам един ден късметът да ми се усмихне
и мойта болка да утихне.

© Куни Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??