23 сент. 2006 г., 20:03

Вечната обич 

  Поэзия
886 0 8
Влюбила съм се безумно в теб,
Единствено за тебе мисля…
Чакала съм само теб,
Нощ и ден те искам…
А когато съм до теб,
Твойто тяло да докосвам искам.
Ангелското ти лице поглеждам и си мисля-
Обичам те, толкова много те обичам!
Бледнеят всичките мъже пред теб!!
И когато те погледна във очите…
Чувствам, че времето ще спре!!

© Силвия Герджикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??