18 сент. 2011 г., 19:37

Вечните бохеми 

  Поэзия » Другая
527 0 3

 

 

 

 

                                     ВЕЧНИТЕ  БОХЕМИ

 

                                  Не сме реклама на цигари.

                                  Не става дума за жени,

                                  нито за вино в чаши стари,

                                  за вехти стаи и коли.

                                  Те само са аксесоари.

                                  Там крием лошите си  дни.

                                  А истините вечни, стари…

                                  При нас мирише на бои.

                                  Издраскано е всичко с думи.

                                  Крещят ни ноти. Гняв гори.

                                  Все искаме да се преборим

                                  за малко място - за мечти.

 

                                                      Wali /Виолета Томова/

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??