ВЕЧНИТЕ БОХЕМИ
Не сме реклама на цигари.
Не става дума за жени,
нито за вино в чаши стари,
за вехти стаи и коли.
Те само са аксесоари.
Там крием лошите си дни.
А истините вечни, стари…
При нас мирише на бои.
Издраскано е всичко с думи.
Крещят ни ноти. Гняв гори.
Все искаме да се преборим
за малко място - за мечти.
Wali /Виолета Томова/
© Виолета Томова All rights reserved.