Вечно с любовта се подиграваш,
залюбваш я и бързо я забравяш.
Лудо уж обичаш, а раняваш,
тъжно след себе си сълзи оставяш.
Красива си, нежна и прекрасна.
Ранена си мъчително в сърцето.
С любов ти си расла,
а тъга има по лицето.
Обичай, отдай се и разлюбвай.
Спри да нараняваш и да мразиш.
Живота ти не си погубвай
и любовта, да не забравиш да си пазиш.
© Пламена Добрева Все права защищены