11.12.2007 г., 13:18 ч.

Вечно с любовта се подиграваш 

  Поезия
699 0 29

Вечно с любовта се подиграваш,

залюбваш я и бързо я забравяш.

Лудо уж обичаш, а раняваш,

тъжно след себе си сълзи оставяш.

 

Красива си, нежна и прекрасна.

Ранена си мъчително в сърцето.

С любов ти си расла,

а тъга има по лицето.

 

Обичай, отдай се и разлюбвай.

Спри да нараняваш и да мразиш.

Живота ти не си погубвай

и любовта, да не забравиш да си пазиш.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??