31 окт. 2015 г., 15:01

Вечност с Гуиневир 

  Поэзия » Любовная
284 0 0

Вечност с Гуиневир

 

Колко е тъжно и тичащо

чувството за вина,

чуждо и неприличащо,

че аз съм сторил злина.

 

Колко са тъмни и скитащи

чувствата за времена,

долитащи и прелитащи,

изтичат като вода.

 

Колко са дръзки и скачащи

мислите на вечерта,

неприлично закачащи

роклите на нощта.

 

Колко стихийно подтискам

желанието да изкрещя,

неистово те желая и искам

да те докосна с уста.

 

И във мига на целувката –

вина, времена

ще изоставят преструвките

поне до сутринта.

 

 botyo

© Бойко Беров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??