17 авг. 2007 г., 00:38

Вечността 

  Поэзия
614 0 2
Искам тук, сега, във тази вечер черна,
да претръпна с вечността,
нежен полъх от сърцето тъжно
отвя нанейде болката предишна.
Целувката усещам как пламти,
но само спомен май във мен гори
от стари рани, без да имат те покой,
говорят трудно в мрака твой.

© Владимир Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??