17.08.2007 г., 0:38 ч.

Вечността 

  Поезия
610 0 2
Искам тук, сега, във тази вечер черна,
да претръпна с вечността,
нежен полъх от сърцето тъжно
отвя нанейде болката предишна.
Целувката усещам как пламти,
но само спомен май във мен гори
от стари рани, без да имат те покой,
говорят трудно в мрака твой.

© Владимир Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??