4 нояб. 2014 г., 23:38

Веднъж преди... 

  Поэзия » Пейзажная
875 0 1

Веднъж преди, преди веднъж,

ни дважди, трижди ни, веднъж...

И пак преди - преди веднъж,

веднъж, преди закапал дъжд.

И тъй преди, преди веднъж,

дори преди, преди - веднъж,

това веднъж, преди веднъж

напомня нежен,  хладен дъжд.

 

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??