Nov 4, 2014, 11:38 PM

Веднъж преди... 

  Poetry » Landscape
870 0 1

Веднъж преди, преди веднъж,

ни дважди, трижди ни, веднъж...

И пак преди - преди веднъж,

веднъж, преди закапал дъжд.

И тъй преди, преди веднъж,

дори преди, преди - веднъж,

това веднъж, преди веднъж

напомня нежен,  хладен дъжд.

 

© Борислав Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??