10 мар. 2022 г., 17:31

Великден 

  Поэзия » Для детей
372 0 0

Великден, празник, веселба.

На този ден всички оцветяваме яйца,

идва пролета в този топъл ден

всеки е до мен, чюпят се яйца,

напълват се със радост нашите сърца,

а бабите нарязват топъл козунак,

пълен с мармелад. 

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??