Mar 10, 2022, 5:31 PM

Великден 

  Poetry » For kids
362 0 0

Великден, празник, веселба.

На този ден всички оцветяваме яйца,

идва пролета в този топъл ден

всеки е до мен, чюпят се яйца,

напълват се със радост нашите сърца,

а бабите нарязват топъл козунак,

пълен с мармелад. 

© С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??