10.03.2022 г., 17:31 ч.

Великден 

  Поезия » За деца
352 0 0

Великден, празник, веселба.

На този ден всички оцветяваме яйца,

идва пролета в този топъл ден

всеки е до мен, чюпят се яйца,

напълват се със радост нашите сърца,

а бабите нарязват топъл козунак,

пълен с мармелад. 

© С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??