5 апр. 2010 г., 00:33

Великденска гощавка 

  Поэзия » Для детей
644 0 8

Със засмяно личице

мама даде ми яйце.

Но самò яйце върви ли?

После даде ми и пиле,

а на своето момче

тате подари мече.

Дядо пък, отде реши, че

иска ми се и лисиче,

хоп – едно ми подари.

Както днеска ми спори,

най-накрая то се знай, че

баба връчи ми и зайче...

Как ли ще се справя сам

с всички тези, аз си знам.

Ще ги хапна, щат-не щат,

щото са от шоколад.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??