6 мая 2008 г., 16:50

Вещица... 

  Поэзия » Любовная
932 0 3
пр
Нe бе любов, а бе вулкан,
и в лавата горяха техните сърца.

Гледах ги,усмихвах се в тъга,
блус за двама и една сълза...
Красота и мъничко измама...
пронизваща стрела.
И не,не им завиждам-
прекланям се пред любовта!
И да,аз бавничко умирам..
сред чужди влюбени слова.
Аз съм магьосница,
любовна при това..
Аз съм орисница
на чуждите сърца....
За себе си съм вещица,
обречена да бъде все сама...

© Кокоска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??