18 янв. 2024 г., 05:23  

Изкуствен интелект 

  Поэзия » Другая
83 0 0

Той отговаря толкоз компетентно
на всеки наш въпрос, или проблем.
Статистика си води стопроцентно
какво и кой продукт ще изберем.

 

Той направлява нашите желания
предлага ни решение за всичко.
Дори изгубен в кратки колебания,
разбира той и нашите привички.

 

Загледани в екрана му изискан,
предаваме защитните рефлекси,
поддаваме се даже и на риска
да разгадае нашите комплекси.

 

Дали е за добро, че във зависимост
изпадаме в научния проект.
Омаяни от неговата хрисимост,
се влюбваме в изкуствен интелект.

© Таня Гулериа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??