Jan 18, 2024, 5:23 AM  

Изкуствен интелект 

  Poetry » Other
84 0 0

Той отговаря толкоз компетентно
на всеки наш въпрос, или проблем.
Статистика си води стопроцентно
какво и кой продукт ще изберем.

 

Той направлява нашите желания
предлага ни решение за всичко.
Дори изгубен в кратки колебания,
разбира той и нашите привички.

 

Загледани в екрана му изискан,
предаваме защитните рефлекси,
поддаваме се даже и на риска
да разгадае нашите комплекси.

 

Дали е за добро, че във зависимост
изпадаме в научния проект.
Омаяни от неговата хрисимост,
се влюбваме в изкуствен интелект.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??