2 нояб. 2007 г., 11:59

Вестник 3-та възраст 

  Поэзия » Юмористическая
2696 0 6
Защо не може аз да стана
сутрин от сладкия си сън,
без баба ми да ми опява
за статията на някой Пън.

Пенсиите били са малки
и всички чакат да умрат,
друго, мислят, че не им остава,
освен тая простотия да четат.

Седнал някакъв глупак
и ми казва да рева,
защото пенсията пада,
а пък сметките растат.
 
Няма как, човеци,
живота е такъв.
Бъдете всичките щастливи -
все пак всички мрат.

© Иван Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??