21 авг. 2011 г., 23:33

Via Pavetone 

  Поэзия » Любовная
655 0 2

Павирах си бюрото.
И сега, вместо по клавиатура,
натискам гранитни надгробия
или следи от стъпки на влюбени,
или гребен за търкалящи се котки,
или дансинг за разголени капки,
или капан за женски токчета -
според настроението ми.

Всички клавиши са гладки,
от дългото нощно лъскане
на дежурните по чистота.
Само един ми дращи по средния пръст
с молбата си: "Изчукай ме!".
Направих го, без да обърна внимание,
че върху него пише "Delete"
и в мен нещо започна да вие.

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??