Видение
В една прекрасна майска утрин
събудих се с усмивка на уста,
сънувах теб, любима моя,
и твоята неземна красота.
Ти рядко се явяваш нощем
във моите мисли въжделени,
но омайваш ми прекрасно тъй душата,
със хубост земна и неземна.
И през деня те често аз откривах
като писмо в бутилка от морето,
надежди носиш ми и живо
поддържаш нощем ми сърцето.
18.05.2011г.
© Кирил Ганчев Все права защищены