25 июн. 2009 г., 23:06

Видение 

  Поэзия
461 0 1

Видение

 

Към мен се приближаваш - чувам

тежките ти стъпки в тишината;

дори забързаното дишане улавям,

усещат се и ударите на сърцата...

 

Поглеждаш ме в очите - виждам

скритата усмивка на твоето лице;

говориш ми - аз слушам думите,

но жадно гледам твоите ръце...

 

Прегръщаш ме - сега наистина усещам

изгарящо желание да ти отвърна;

отпускам се - в ухото ми прошепваш,

че днес заради мене само ти се върна...

 

Целуваш ме и сякаш времето

спря за миг забързаното си движение;

отдръпваш се - изчезваш в тъмното,

оставаш в спомена като поредното видение...

 

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??