Видение
Към мен се приближаваш - чувам
тежките ти стъпки в тишината;
дори забързаното дишане улавям,
усещат се и ударите на сърцата...
Поглеждаш ме в очите - виждам
скритата усмивка на твоето лице;
говориш ми - аз слушам думите,
но жадно гледам твоите ръце...
Прегръщаш ме - сега наистина усещам
изгарящо желание да ти отвърна;
отпускам се - в ухото ми прошепваш,
че днес заради мене само ти се върна...
Целуваш ме и сякаш времето
спря за миг забързаното си движение;
отдръпваш се - изчезваш в тъмното,
оставаш в спомена като поредното видение...
© Теди All rights reserved.