18 дек. 2011 г., 15:41

Видях душата ти 

  Поэзия » Любовная
894 0 24

Видях душата ти.

И те познах.

Усмивка от лицето

на щастлива Дева.

Възторгът на детето,

непознало грях.

Китка утринни светли

птичи напеви.

Видях душата ти.

И се познах.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??