Dec 18, 2011, 3:41 PM

Видях душата ти 

  Poetry » Love
893 0 24

Видях душата ти.

И те познах.

Усмивка от лицето

на щастлива Дева.

Възторгът на детето,

непознало грях.

Китка утринни светли

птичи напеви.

Видях душата ти.

И се познах.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??