23 февр. 2008 г., 08:38

Видях я 

  Поэзия » Любовная
698 0 13


Върху вълните,
по меката лунна пътека
слизат звезди.
Докосват водата,
в миг се издигат
и с пируети се спускат.
Усмихват се сребърно,
подобно светулки,
унесени в танц,
припламват безмълвно
и после притихват...

А музиката -
видях я в очите ти...



© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??