15 сент. 2006 г., 12:23

Виенско колело от светлина 

  Поэзия
503 0 3
Заради Лунапарка на Хенри
нищо, че не е Хелоуин.

Виенско колело от светлина
и кончета,
и страх,
и смях…
Тиквен смехострах.
Във час на вси светии
един да има
- да се застъпи -
за моите деца,
за моят страх,
когато съм прогонен
и людете останаха без памет.
Във мен е светлината
и се завъртам
с очи отворени
във този болен свят -
от самота.

В тази нощ на власт -
се смея ...

© Божидар Пангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??