13 февр. 2007 г., 02:59

Виждам... 

  Поэзия
425 0 1
Виждам омразата в очите ти!... Изгаряш от желание и мен така да ме боли... ... няма нужда, аз вече страдам, изгубих те и само себе си обвинявам!... Мислейки, като малко момиченце, оставих страха да ме победи! Ненавиждаш ме сега, нали? Как да ти покажа, че съжалявам? Разбери ме: сега по друг начин разсъждавам! Какво да ти кажа... прав си - не зная!... ... Но в едно съм сигурна... Виждам омразта в очите ти, но зад нея се крият болката и сълзите ти!...

© Цецитууу цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Изразила си мисли и чувства в трите си стиха.
    Идея и заряд да, но още малко трябва.

    Добре дошла и попътен вятър.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??