Feb 13, 2007, 2:59 AM

Виждам... 

  Poetry
450 0 1
Виждам омразата в очите ти!... Изгаряш от желание и мен така да ме боли... ... няма нужда, аз вече страдам, изгубих те и само себе си обвинявам!... Мислейки, като малко момиченце, оставих страха да ме победи! Ненавиждаш ме сега, нали? Как да ти покажа, че съжалявам? Разбери ме: сега по друг начин разсъждавам! Какво да ти кажа... прав си - не зная!... ... Но в едно съм сигурна... Виждам омразта в очите ти, но зад нея се крият болката и сълзите ти!...

© Цецитууу цонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Изразила си мисли и чувства в трите си стиха.
    Идея и заряд да, но още малко трябва.

    Добре дошла и попътен вятър.

    Поздрав и усмивка.
Random works
: ??:??