Добре че закъсня раздялата
- от теб не мога да се откажа.
Все така ли ще разговаряме,
все така ли ще сме двамата,
когато даже
кафявата плесница на очите ти
изгаря ме…
Но всичко е казано!
Пих вода и оставих реката
да отнесе, което не е изпито.
Стъпках листата
и оставих тревата
да ги разкъса.
Спрях птица, която излита.
Заковах крилата й.
Съдете ме!
За това, че закъсня раздялата,
обичахме се по привичка.
Това е всичко.
© Георги Динински Все права защищены
Това е всичко.,,
Моля те
прости ми,
но по навик аз
не съм те обичала...
С болката
как мога да привикна
наистина...?
Трънен венец
на сърцето ми-
болката не е привичка,
а истина...
Lina Vira Assa Amy