8 дек. 2007 г., 21:16

Вик в мрака 

  Поэзия » Другая
1149 0 1

Вик в мрака


Някой произнесе името ми в мрака,
шепнешком и тихо отнякъде го чух.
Някой ме извика, призова съдбата.
Някой го прошепна, за да бъде чут.

Някой ме извика, без дори да знае,
че сега ще чуя предсмъртния му вик.
Някой не желае повече да страда,
а да свърши всичко сега и тук.

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??