8.12.2007 г., 21:16 ч.

Вик в мрака 

  Поезия » Друга
1031 0 1

Вик в мрака


Някой произнесе името ми в мрака,
шепнешком и тихо отнякъде го чух.
Някой ме извика, призова съдбата.
Някой го прошепна, за да бъде чут.

Някой ме извика, без дори да знае,
че сега ще чуя предсмъртния му вик.
Някой не желае повече да страда,
а да свърши всичко сега и тук.

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??